Welkom op Samen Lingewaard

Doe en denk mee

Denk mee over wat er in de gemeente, in uw wijk of met plannen gebeurt. Met uw informatie en reacties kunnen we betere plannen maken en beter besluiten nemen.

Doe mee door u aan te melden. Dan blijft u op de hoogte van nieuws en kunt u reageren op vragen en enquêtes.

Denk nu mee over:

Lees meer:

 

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"5","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-link","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible ASC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"213079"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":false,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle projecten

 

 

Over Samen Lingewaard

Dit is het platform van de gemeente Lingewaard waarop u kunt meedenken over plannen en projecten in uw straat, uw wijk of over plannen voor heel Lingewaard.

Lees meer

 
 

 

Contact

We proberen online meedoen zo simpel mogelijk te maken. Komt u er toch niet uit? Wij helpen u graag. Neem dan contact met ons op. 

Neem contact op

 
 
Cookie-instellingen