Welkom op Samen Lingewaard

Project Zilverkamp

De Zilverkamp is een groene, levendige wijk. De komende jaren investeren wij om de wijk, samen met u, te verbeteren. Zodat 50 jaar nadat de eerste bewoners neerstreken, uw wijk weer bruist en er weer fris en fruitig bij ligt. 

Bewoners van de Zilverkamp hebben samen met verschillende partijen het wijkontwikkelingsplan opgesteld. In dit plan staan 5 deelprojecten beschreven. Voor ieder deelproject vragen we u op specifieke momenten om mee te denken of mee te doen.  

 

 

Lopende projecten   

We zijn bezig met het maken van plannen voor het opknappen van verschillende straatclusters. Hieronder vindt u straatclusters waar we nu mee aan de slag zijn.  

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"5","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-link","topn":"40","orderBy":"contentPage_dateVisible ASC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"218243"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Contact 

Heeft u  vragen over het project Zilverkamp?  Vult u dan het  contactformulier in. 

Neem contact op

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen